HET VERKEERSEXAMEN
theorie en praktijk 🚲

Corona gooit roet in het eten...


De VVN theoretische én praktische Verkeersexamens van 2020 zijn in verband met het Corona Virus tot nader order uitgesteld. Logisch wat ons betreft. Er is op dit moment weinig ruimte voor verkeerslessen. Bovendien is organiseren van het praktische examen niet haalbaar in tijden van een social lockdown.


Wanneer wel, dat hangt uiteraard af van de duur van de door de regering genomen en te nemen maatregelen. Als Verkeersouders Schagen hebben we hierover regelmatig overleg met VVN.


Wordt dus vervolgd. Houd onze website in de gaten.

#vvn #verkeersexamen #veiligverkeer


VERKEERSKENNIS

Om het VVN theoretisch Verkeersexamen goed te kunnen maken, is het belangrijk een aantal verkeersbegrippen en verkeersafspraken goed onder de knie te hebben.
Op de site van VVN zijn deze te downloaden. Ook is er een overzicht van de verkeersborden  te vinden.

Check de fiets!


Voordat je het VVN praktisch Verkeersexamen kunt doen, moet je fiets in orde zijn. Je fiets wordt op school gecontroleerd. Bekijk samen met je ouders waar je fiets aan moet voldoen.

Lees verder 

Oefen de route!


Als je ook het praktisch Verkeersexamen gaat doen, is het belangrijk dat je de route al kent. Zo kun je tijdens het examen goed op het verkeer letten. Check de route op deze website en fiets deze alvast met je ouders.

ROUTE